Takim me Kryetarin e Bashkisë Gjirokastër

Komisioneri për Mbrojtjen dhe Promovimin e të Drejtave të Fëmijëve, znj. Nejla Peka, Seksioni dhe dy ekspertët e UNICEF-it në ...
Lexo me shume

Takim në Bashkinë Pogradec

Komisioneri për Mbrojtjen dhe Promovimin e të Drejtave të Fëmijëve, znj. Nejla Peka, Seksioni dhe dy ekspertët e UNICEF-it në ...
Lexo me shume

Monitorimi, Bashkia Cërrik dhe Gramsh

Komisioneri për Mbrojtjen dhe Promovimin e të Drejtave të Fëmijëve, znj. Nejla Peka, Seksioni dhe dy ekspertët e UNICEF-it në ...
Lexo me shume

Monitorim Bashkia Librazhd

Komisioneri për Mbrojtjen dhe Promovimin e të Drejtave të Fëmijëve, znj. Nejla Peka, Seksioni dhe dy ekspertët e UNICEF-it në ...
Lexo me shume

Monitorimi i veprimtarisë administrative, Bashkia Prrenjas

Në kuadër të marrëveshjes, ndërmjet Avokatit të Popullit dhe zyrës së UNICEF Shqipëri, Komisioneri për Mbrojtjen dhe Promovimin e të ...
Lexo me shume

Inspektimi ne Komisariatin Tropojë

Institucioni i Avokatit të Popullit në kuadër të marrëveshjes së nënshkruar me zyrën e UNCEF Shqipëri, filloi inspektimin e intitucioneve ...
Lexo me shume

Inspektim në Komisariatin Shkodër

Në kuadër të marrëveshjes, ndërmjet Avokatit të Popullit dhe zyrës së UNCEF Shqipëri, Komisioneri për Mbrojtjen dhe Promovimin e të ...
Lexo me shume

Inspektim në Komisariatin Durrës

Në vijim të veprimtarive për Ditën Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijëve, Komisioneri për Mbrojtjen dhe Promovimin e të Drejtave ...
Lexo me shume

Inspektim në Komisariatin Korçë

Në​ kuadër të Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijëve, Komisioneri për Mbrojtjen dhe Promovimin e të Drejtave të Fëmijëve ...
Lexo me shume